• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

EXCHANGE 2003 CLUSTER

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> EXCHANGE 2003 CLUSTER Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
EXCHANGE 2003 CLUSTER - 5.Jun.2007 4:29:41 PM   
ngwodo

 

Posts: 12
Joined: 22.May2007
Status: offline
The exchange HTTP virtual server Instance 100 resource remains in failed state after failover. What do I need to do to fix the problem.
Post #: 1
RE: EXCHANGE 2003 CLUSTER - 7.Jun.2007 2:15:57 PM   
ismail.mohammed

 

Posts: 3018
Joined: 9.May2007
From: India
Status: offline
Does it giving any error message or alert in the application log?

(in reply to ngwodo)
Post #: 2
RE: EXCHANGE 2003 CLUSTER - 7.Jun.2007 2:21:57 PM   
jojo

 

Posts: 24
Joined: 4.Jan.2007
Status: offline
Did you add Exchange System Attendant as dependencies?

(in reply to ismail.mohammed)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> EXCHANGE 2003 CLUSTER Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter