• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Outlook Web Access Editor problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Outlook Web Access Editor problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Outlook Web Access Editor problem - 10.Jun.2007 1:58:08 AM   
totaleen

 

Posts: 1
Joined: 10.Jun.2007
Status: offline
Dear all,

I use the OWA to view my emails on a new PC running windows Vista. The exchange server is 2000... I can view messages but i cannot reply or create new messages. I saw the hotfix for exchange 2003 but if anyone could help with exhange 2000. i will really appreciate..

thanx,
totaleen
Post #: 1
RE: Outlook Web Access Editor problem - 12.Jun.2007 4:33:36 PM   
rbenoy

 

Posts: 1
Joined: 12.Jun.2007
Status: offline
I too am having the same problem with an XP machine that was upgraded to IE7.  OWA 2000 lets you read incoming emails, but when you attempt to reply or create, the body of the email is replaced with a red X.  I believe it's similiar to the same problem with the MIME issue with OWA 2003.

Does anyone out there know how to fix a broken OWA2000 when using IE7?

Rob

(in reply to totaleen)
Post #: 2
RE: Outlook Web Access Editor problem - 12.Jun.2007 5:28:37 PM   
a.grogan

 

Posts: 1917
Joined: 12.Apr.2005
From: London
Status: offline
Hiya chaps have you seen http://support.microsoft.com/kb/911829

Cheers

A

_____________________________

Andy Grogan
MSExchange.org Forums Moderator
For my general ramblings about Exchange please visit my website:
W: http://www.telnetport25.com/
B: http://telnetport25.wordpress.com/
M: manifoldmaster@gmail.com

(in reply to totaleen)
Post #: 3
RE: Outlook Web Access Editor problem - 7.Aug.2007 7:27:06 AM   
shamcf

 

Posts: 2
Joined: 7.Aug.2007
Status: offline
Hi

Currently I had a same problem as well, I cannot compose or edit function in OWA, Windows Vista Ultimate. I using Exchange2000 . Is there any hotfix which I can apply to my exchange 2000 server ? Please help me.

Thanks
Shamcf

(in reply to a.grogan)
Post #: 4
RE: Outlook Web Access Editor problem - 6.Sep.2007 1:39:29 PM   
stephenrgentry

 

Posts: 1
Joined: 6.Sep.2007
Status: offline
I'm running Vista against OWA 2003 and I also get the red X in the message body whenever I reply or create a new message.

The link (http://support.microsoft.com/kb/911829) from a.grogan looks like a fix for the Server 2003 side.

Has anyone fixed this problem with the "912945 Internet Explorer ActiveX update", or the "Update for Exchange 2003 (KB 911829)" fix?

(in reply to totaleen)
Post #: 5

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Outlook Web Access Editor problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter