• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA Stopped Allowing Login...

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access >> OWA Stopped Allowing Login... Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA Stopped Allowing Login... - 20.Jun.2007 9:06:54 AM   
Whitey436

 

Posts: 7
Joined: 19.Jun.2007
Status: offline
I installed E2K07 on a fresh server and added it to an existing domain with one Exch2003 server.  All went relatively well and everything worked including OWA when being accessed from the internal network.

All should be good right..?  No I somehow managed to screw my OWA up cause now it does give me the login box but when I enter the login and password.. it just clears the fields and says "Your session has timed out. To protect your account from unauthorized access...." on the top of the OWA login box.  

I do have it so you have to connect via HTTPS and have done some stuff with SSL trying to use the Exchange gened certificate.  Also I am not 100% sure my permissions are correct.  Any advice would be most appreciated.


Thanks,
Keith
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access >> OWA Stopped Allowing Login... Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter