• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Swap issues connectors

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> Swap issues connectors Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Swap issues connectors - 3.Jul.2007 4:41:17 PM   
Niko6323

 

Posts: 35
Joined: 13.Feb.2006
Status: offline
I just swaped and made my new email server the master in my domain and the old master a member server in the members group of the routing group i followed all the procedures and everything looked fine till i shut down the member server the new master server was not getting any emails. Do i need to create a new smtp connector for the new master or can i use from the original server? This is Windows exchange 2003!
Post #: 1
RE: Swap issues connectors - 14.Jul.2007 2:11:24 AM   
trevorc

 

Posts: 90
Joined: 11.Jul.2006
Status: offline
check that you have a recepient policy from the Recepients in Exchange Manager. You should have "@domain.com"

_____________________________

Trevor

(in reply to Niko6323)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> Swap issues connectors Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter