• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

MDBVU32 in X2003 not working

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> General >> MDBVU32 in X2003 not working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
MDBVU32 in X2003 not working - 14.Aug.2007 11:16:13 AM   
boltsinneck

 

Posts: 1
Joined: 14.Aug.2007
Status: offline
We just added an XCH20003 server to our domain...trendsetters, we are not. The old XCH2000 server is still in the domain, but no longer has exchange duties. In the past, I used MDBVU32 to delete problem emails that gave our Entourage users fits. Now, when I try to use MDBVU32, I get the following error:
IpSession->OpenMsStore(): ?? 8004011D
I have also tried to use MAPI Editor, and I can't seem to access the Information Store. Is there a permission setting that was overlooked when we setup the new XCH2003 server?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> General >> MDBVU32 in X2003 not working Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter