Outlook 2003 and Exchange 2007 issue (Full Version)

All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Compliance



Message


netxt07 -> Outlook 2003 and Exchange 2007 issue (4.Oct.2007 10:23:22 AM)

Hello,
Email addresses are not displayed correctly in GAL (or any address list) when Outlook 2003 sp3 is used in a Exchange 2007 organization. If I use Outlook 2007 is OK. When I open the Outlook address book, the user distinguished name is displayed, instead its email address.
Screen captures are available here
Thanks for any advice.
Csaba




ismail.mohammed -> RE: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue (4.Oct.2007 10:49:51 PM)

hi,

I just watched the images but i am unable to find what is issue? may be i am missing out something..




netxt07 -> RE: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue (5.Oct.2007 3:55:04 AM)

Thanks for the replay.  Sorry for the bad quality of my captures.
I posted the same issue here also.
Instead of email address, Outlook 2003 displays the user distinguished name.




ismail.mohammed -> RE: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue (5.Oct.2007 3:59:59 AM)

hi,

I am able to view the images but i am not able to understand your concern. Could you please explain it to us.




netxt07 -> RE: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue (5.Oct.2007 4:07:53 AM)

Instead of email address, Outlook 2003 displays the user distinguished name




ismail.mohammed -> RE: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue (5.Oct.2007 5:39:15 AM)

cache mode is enabled if so try to remove the cache mode and checkit out.
Try to reconfigure profile after removing cache mode




skydive -> RE: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue (7.Dec.2007 11:33:36 AM)

I have the same exact problem!
Were you able to find a fix?

Thanks




BeTaCam -> RE: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue (4.Feb.2008 7:46:33 AM)

uncheck the cached mode on your mail profile.
Synchronize your address book
close and open outlook client.
check now whether you are able to view the GAL as intended.
 
HTH

\..BC




tekuser777 -> RE: Outlook 2003 and Exchange 2007 issue (18.Mar.2008 5:35:16 PM)

I had the same problem. MAPI errors in Outlook 2003. I needed to wait a day or two for OAB to replicate. Check your replication and connectors.




Page: [1]