• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

login OK OWA won't open

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> login OK OWA won't open Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
login OK OWA won't open - 16.Nov.2007 10:11:42 AM   
djfisher

 

Posts: 15
Joined: 23.Feb.2004
From: US
Status: offline
I have a problem causing great pain.  In a remote location a PC will not open OWA (exch 2K server).  The login appears and the credentials accepted, but after that the web interface does not load.  OWA does work in other locations.  A second OWA organization (e2k3) was tested on this PC and it too failed but a third org (e2k3) was tested and it worked.
To further complicate, a laptop which works in other location fails to work in this location but a different laptop connected to the OWA server with no problem.
I ran wireshark on the PC (laptops unavailable) and noticed "http/1.1 401 access denied (text/html)" as well as "http/1.1 401 access denied, NTLM_challenge (text/html)" in several packets.
Any ideas would be helpful
Thanks
in advance.
DJF
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> login OK OWA won't open Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter