New-EdgeSubscription failing (Full Version)

All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Installation



Message


glewin1 -> New-EdgeSubscription failing (21.Feb.2008 10:18:43 AM)

I'm trying to export the Edge-Subscription file from the Edge Transport server located in my DMZ.  It returns the following error:

[PS] C:\Documents and Settings\Administrator>New-EdgeSubscription -FileName "c:\ EdgeServerSubscription.xml"
New-EdgeSubscription : When running this task inside the organization, the site
parameter is required.
At line:1 char:21
+ New-EdgeSubscription  <<<< -FileName "c:\EdgeServerSubscription.xml"
[PS] C:\Documents and Settings\Administrator>

Any help would be appreciated?

Thanks
Greg




ismail.mohammed -> RE: New-EdgeSubscription failing (22.Feb.2008 12:28:43 PM)

hi mate,

R u following the below exact command:
New-edgesubscription file c:\edge.xml  (correct method)

OR
you are typing -filename?




glewin1 -> RE: New-EdgeSubscription failing (3.Mar.2008 2:42:27 PM)

I think my install was messed up.  I uninstalled the role and reinstalled.  All is well now.  Thanks

Greg




saskovel -> RE: New-EdgeSubscription failing (18.Oct.2008 7:44:38 AM)

New-EdgeSubscription : When running this task inside the organization, the site parameter is required solution

same problem to me !
cause: I have changed computer name after installation of EDGE Exchange 2007

resolution:
Back to original computer name.
Remove Exchange 2007 from Control Panel => Add/Remove Programs.
Change to production computer name
Install EDGE Exchange 2007




mpaiva -> RE: New-EdgeSubscription failing (28.Nov.2008 8:18:59 PM)

Hi
I had the same problem!!
I changed the suffix primary DNS of the server, after sucessfull instalation of Edge!
resolution:
Back to original suffix primary dns of the server.
Remove Exchange 2007 from Control Panel => Add/Remove Programs.
Change to production suffix primary DNS  of this computer.
Install EDGE Exchange 2007
Thanks




Page: [1]