• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

New-EdgeSubscription failing

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Installation >> New-EdgeSubscription failing Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
New-EdgeSubscription failing - 21.Feb.2008 10:18:43 AM   
glewin1

 

Posts: 6
Joined: 14.Feb.2008
Status: offline
I'm trying to export the Edge-Subscription file from the Edge Transport server located in my DMZ.  It returns the following error:

[PS] C:\Documents and Settings\Administrator>New-EdgeSubscription -FileName "c:\ EdgeServerSubscription.xml"
New-EdgeSubscription : When running this task inside the organization, the site
parameter is required.
At line:1 char:21
+ New-EdgeSubscription  <<<< -FileName "c:\EdgeServerSubscription.xml"
[PS] C:\Documents and Settings\Administrator>

Any help would be appreciated?

Thanks
Greg
Post #: 1
RE: New-EdgeSubscription failing - 22.Feb.2008 12:28:43 PM   
ismail.mohammed

 

Posts: 3018
Joined: 9.May2007
From: India
Status: offline
hi mate,

R u following the below exact command:
New-edgesubscription file c:\edge.xml  (correct method)

OR
you are typing -filename?

(in reply to glewin1)
Post #: 2
RE: New-EdgeSubscription failing - 3.Mar.2008 2:42:27 PM   
glewin1

 

Posts: 6
Joined: 14.Feb.2008
Status: offline
I think my install was messed up.  I uninstalled the role and reinstalled.  All is well now.  Thanks

Greg

(in reply to ismail.mohammed)
Post #: 3
RE: New-EdgeSubscription failing - 18.Oct.2008 7:44:38 AM   
saskovel

 

Posts: 6
Joined: 19.Aug.2008
Status: offline
New-EdgeSubscription : When running this task inside the organization, the site parameter is required solution

same problem to me !
cause: I have changed computer name after installation of EDGE Exchange 2007

resolution:
Back to original computer name.
Remove Exchange 2007 from Control Panel => Add/Remove Programs.
Change to production computer name
Install EDGE Exchange 2007

(in reply to glewin1)
Post #: 4
RE: New-EdgeSubscription failing - 28.Nov.2008 8:18:59 PM   
mpaiva

 

Posts: 4
Joined: 2.May2007
Status: offline
Hi
I had the same problem!!
I changed the suffix primary DNS of the server, after sucessfull instalation of Edge!
resolution:
Back to original suffix primary dns of the server.
Remove Exchange 2007 from Control Panel => Add/Remove Programs.
Change to production suffix primary DNS  of this computer.
Install EDGE Exchange 2007
Thanks

(in reply to saskovel)
Post #: 5

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Installation >> New-EdgeSubscription failing Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter