• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Not able to send mails

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> Not able to send mails Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Not able to send mails - 1.Mar.2008 7:04:18 AM   
MrLoaf

 

Posts: 15
Joined: 8.Nov.2006
Status: offline
Hello I have the following problem;

I have an exchange 2007 server on a 2008 server. I am currently receiving mails from external sources, but when I try to send a mail, the mail does not send, it does not leave a copy in the sent items but creates a copy in the draft items.
This is a new server and I am just setting it up as a test, so it might be something very simple that I have missed. Please - any help would be great

Many Thanks

Post #: 1
RE: Not able to send mails - 6.Mar.2008 10:00:20 AM   
rishishah

 

Posts: 784
Joined: 14.Nov.2006
From: Surrey, UK
Status: offline
Okay looks like you have no Send Connector....

Ensure you send up a Send connector in your Hub.

Look at http://www.msexchange.org/articles_tutorials/exchange-server-2007/migration-deployment/configuring-mail-flow-single-exchange-server-2007.html

_____________________________

Rishi Shah, MCP

Remember to backup before applying the advice. www.saiconsult.co.uk. Happy to provide Professional Exchange Server Consultancy to anywhere in the world.

(in reply to MrLoaf)
Post #: 2
RE: Not able to send mails - 6.Mar.2008 3:32:24 PM   
MrLoaf

 

Posts: 15
Joined: 8.Nov.2006
Status: offline
Hello - jsut to let everyone know - the problem sorted itself out I didn't change anything, I left for about 3 hours and when I came back the problem was on longer there, the messages that were saved into my drafts we gone and were now im my sent and logging on with other accounts showed that they had been delivered.

I wish I knew what had fixed this but can't find any evidense, but will update if I find a answer

(in reply to rishishah)
Post #: 3
RE: Not able to send mails - 6.Mar.2008 11:39:50 PM   
t0ta11ed

 

Posts: 288
Joined: 2.Feb.2007
From: Mars
Status: offline
This sounds more like an Outlook issue to me.

< Message edited by t0ta11ed -- 6.Mar.2008 11:42:41 PM >


_____________________________

Invasion Plans - http://dev.marzopolis.com

(in reply to MrLoaf)
Post #: 4
RE: Not able to send mails - 7.Mar.2008 2:27:09 AM   
MrLoaf

 

Posts: 15
Joined: 8.Nov.2006
Status: offline
Was not using Outlook, using was OWA

(in reply to t0ta11ed)
Post #: 5

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> Not able to send mails Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter