• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

transport service locking up

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> General >> transport service locking up Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
transport service locking up - 27.Apr.2008 6:53:38 PM   
zenoran

 

Posts: 3
Joined: 27.Apr.2008
Status: offline
Hey guys -

Been doing some searching online but can't seem to find a resolution for a problem I've been having with my 2007 server.  It seems EdgeTransport tends to lock up after about a day and requries an actual restart of the machine.  if I telnet localhost 25 there are no SMTP services and am not able to even stop the service... it fails to stop so I have no choice but to restart...

Does anyone know what I might be able to do to troubleshoot this?

I'm running on Server 2008 x64...

Thanks very much
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> General >> transport service locking up Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter