• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

"Send as" Issue

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> General >> "Send as" Issue Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
"Send as" Issue - 21.May2008 10:24:46 AM   
nda

 

Posts: 18
Joined: 14.Feb.2008
Status: offline
Hi,

We have a generic mailbox account. A granted "full access" and "send as" permission to some user. Me and my coleague don't have any problem. I just added this mailbox to the boss's outlook and he get a delivery failure from exchange saying he doesn't have send as permission... We restarted his outlook without success.

PS] C:\>Get-adpermission "mailbox to check" | where {$_.extendedrights -ilike "*send-as*" -and $_.deny -ilike "*false*"}

return well all needed users

Any hint on this??

Nico
Post #: 1
RE: "Send as" Issue - 23.May2008 9:56:57 AM   
nda

 

Posts: 18
Joined: 14.Feb.2008
Status: offline
Hi,

Nobody can help on this? I understand this must not be a common problem, but if someone can at least give me some hint.

Thanks in advance,

Nico

(in reply to nda)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> General >> "Send as" Issue Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter