• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ActiveSync stopped working for all users: no errors in log

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Mobility >> ActiveSync stopped working for all users: no errors in log Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ActiveSync stopped working for all users: no errors in log - 30.Oct.2008 10:32:21 PM   
jcmccain

 

Posts: 7
Joined: 10.Mar.2007
Status: offline
Hi All,
Hoping you can help me out here: My day was going along nicely until my phone warned me that my ActiveSync had failed. I checked around and the same was happening with all users: Palm OS and WIndows Mobile alike. The logs show NO errors at all, all services are running, i rebooted but nothiing worked.I also checked the UCC cert which is due to expire next week but not yet. Any ideas?
Thanks
Jesse
Post #: 1
RE: ActiveSync stopped working for all users: no errors... - 31.Oct.2008 12:17:55 AM   
Elan Shudnow

 

Posts: 897
Joined: 4.Jan.2007
From: Chicago, IL
Status: offline
Try turning up the Diagnostic Logging for Activesync.

Set-EventLogLevel "MSExchange Activesync\Requests" -Level Expert
Set-EventLogLevel "MSExchange ActiveSync\Configuration" -Level Expert

_____________________________

Elan Shudnow
Exchange MVP
http://www.shudnow.net

(in reply to jcmccain)
Post #: 2
RE: ActiveSync stopped working for all users: no errors... - 31.Oct.2008 1:10:17 PM   
jcmccain

 

Posts: 7
Joined: 10.Mar.2007
Status: offline
Thanks for the help but it turned out to be a connectivity issue. Sprint (our phone provider) and Cogent (our ISP) are having a spat :-(
http://tech.slashdot.org/tech/08/10/31/0439245.shtml

BTW, what's the default logging level for this? I changed it without checking.
Thanks
Jesse

(in reply to Elan Shudnow)
Post #: 3
RE: ActiveSync stopped working for all users: no errors... - 31.Oct.2008 2:11:34 PM   
Draconis

 

Posts: 256
Joined: 11.Sep.2008
From: Connecticut, USA
Status: offline
Lowest I believe.

(in reply to jcmccain)
Post #: 4
RE: ActiveSync stopped working for all users: no errors... - 31.Oct.2008 5:47:46 PM   
Elan Shudnow

 

Posts: 897
Joined: 4.Jan.2007
From: Chicago, IL
Status: offline
quote:

ORIGINAL: Draconis

Lowest I believe.


What he said ^^

_____________________________

Elan Shudnow
Exchange MVP
http://www.shudnow.net

(in reply to Draconis)
Post #: 5

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Mobility >> ActiveSync stopped working for all users: no errors in log Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter