• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

no credetianls for edge server

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> no credetianls for edge server Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
no credetianls for edge server - 9.Apr.2009 6:18:00 AM   
kukai

 

Posts: 6
Joined: 16.Feb.2009
Status: offline
Hello again

I have a BIG problem with credentials for the edge transport server.
The event viewer on Hub is ful of "
No credential was found for EdgeTransport" - Source EdgeSync, Task Category: Topology, EventID: 1032.

I can't receive any mail from outside domain, but I can send.
I have tried
quote:

  1. Verify that Hub is able to communicate with Edge on port 50636.
2. Run "Get-ExchangeCertificate” cmdlet on Hub and see if there are any
certificates.
3. If there are no certificates found,then regenerated Exchange self signed certificate.
4. In the Exchange Management Shell, run the "New-ExchangeCertificate”
cmdlet.
5. It throws a warning and creates a new Exchange Server Certificate.
6. Restart the Transport Service on the Hub.
7. Verify that the thumbprint of the new certificate now matches with the
version stored in AD .
8. Remove the present Edge Subscription from the Hub and restart Transport Service.
9. Run "Remove-EdgeSubscription” on the Edge and restart Transport Service.
10. Create a new Edge Subscription on the Edge using "New EdgeSubscription” cmdlet and import the xml file to Hub.
11. Re-subscribe the Edge using the new Subscription file.
12. Initiate synchronization using "Start-EdgeSynchronization” CMDlet.

and for o few moments I was able to receive exactly 3 emails!

Start-EdgeSyncronization works fine, Test-EdgeSyncronization works fine too.

I would appreciate any help!
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> no credetianls for edge server Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter