• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

MAPI error on exchange but NOT what it seems

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> MAPI error on exchange but NOT what it seems Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
MAPI error on exchange but NOT what it seems - 29.Apr.2009 1:02:01 PM   
markgossett

 

Posts: 51
Joined: 13.Oct.2008
Status: offline
Hi all. I checked for this one and still have not been able to find anything so if it's there and I just missed it please bear with me; newbie. When I start system manager i get the familiar 'incorrect MAPI.dll' file error EXCEPT the only thing I have on the server is 2003 exchage and SP2. That's it: no outlook no nothing else. I did uninstall and reinstall exchange to yank out the groupwise parts of the travesty level I won't get into. Anyway any advice is greatly apprciated
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> MAPI error on exchange but NOT what it seems Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter