• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

POP3 service won't start

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> General >> POP3 service won't start Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
POP3 service won't start - 5.May2009 10:57:41 AM   
Studon

 

Posts: 32
Joined: 31.May2007
Status: offline
Hello all,

I am having issues with the POP3 service on our E2K7 box.  Since we installed SP1, which caused a bunch of issues in itself, the POP3 & IMAP4 services will not start.  They fail with "Error 1053: The service did not respond to the start or control request in a timely fashion".  This is followed by an event log entry for ID 1000, .NET Runtime 2.0 Error Reporting.

Has anyone seen this issue and better yet found a solution?  I have tried many ideas that I have found thus far with the exception of reinstalling the redistributable.

Thanks for any and all help.

_____________________________

Chris
Systems Administrator
Studon Electric
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> General >> POP3 service won't start Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter