• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Not sending to some domains

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> Not sending to some domains Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Not sending to some domains - 29.Sep.2009 6:13:24 AM   
nunopaulo

 

Posts: 3
Joined: 29.Sep.2009
Status: offline
Hi there,

2 days ago i my mails to some domains (hotmail.com, iefp.pt) are not sending can some one give some help.

Thanks

Nuno
Post #: 1
RE: Not sending to some domains - 29.Sep.2009 3:26:16 PM   
jveldh

 

Posts: 2335
Joined: 12.Apr.2008
From: The Netherlands
Status: offline
Nuno,

Please check the following:

- does the external DNS contain a PTR record
(http://www.emailtalk.org/PTR.aspx) this is used by receiving
mailservers to perform a reverse dns check.
- check the FQDN is correctly configured in the HELO field of the
send-connector

_____________________________

Best regards,

Johan Veldhuis

Visit my Exchange blog

(in reply to nunopaulo)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> Not sending to some domains Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter