• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Exchange BPA

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> General >> Exchange BPA Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Exchange BPA - 17.Nov.2009 5:14:01 AM   
alanplum

 

Posts: 11
Joined: 3.Apr.2007
Status: offline
Every time I run an update on the Exchange 2010 RTM Best Practices Analyzer I get "An error occured when trying to access the Web"
Post #: 1
RE: Exchange BPA - 18.Nov.2009 6:29:49 PM   
phishphreek

 

Posts: 4
Joined: 1.Jul.2009
Status: offline
You are not alone. I've tried to visit the URL the tool says it's going and sure enough, the page can't be found.

(in reply to alanplum)
Post #: 2
RE: Exchange BPA - 20.Nov.2009 4:03:07 AM   
alanplum

 

Posts: 11
Joined: 3.Apr.2007
Status: offline
It's started working today, although no updates :(

(in reply to phishphreek)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> General >> Exchange BPA Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter