• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ActiveSync challenge

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Exchange 2003 SBS >> ActiveSync challenge Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ActiveSync challenge - 30.Nov.2009 5:54:30 PM   
NotifyCanada

 

Posts: 3
Joined: 30.Nov.2009
From: Edmonton, AB, Canada
Status: offline
Hello, Have others experienced challenges using ActiveSync with SBS version of Exchange and an HTC33? I keep getting an error advising my OWA is not configured correctly.

_____________________________

Notify Canada
Post #: 1
RE: ActiveSync challenge - 30.Nov.2009 8:36:21 PM   
jscheef

 

Posts: 69
Joined: 19.Jun.2006
Status: offline
Can you log into OWA? Does it work, or are the reports correct?

Jim

(in reply to NotifyCanada)
Post #: 2
RE: ActiveSync challenge - 30.Nov.2009 10:16:11 PM   
NotifyCanada

 

Posts: 3
Joined: 30.Nov.2009
From: Edmonton, AB, Canada
Status: offline
Yes, Outlook WebAccess is working fine now.

< Message edited by NotifyCanada -- 7.Dec.2009 5:42:59 PM >


_____________________________

Notify Canada

(in reply to jscheef)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Exchange 2003 SBS >> ActiveSync challenge Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter