• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

sp2

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Installation >> sp2 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
sp2 - 25.Feb.2010 8:42:15 AM   
quayhog

 

Posts: 33
Joined: 21.Oct.2009
Status: offline
In production we have 1 hub, 1 cas, 2 backends in scc all at service pack 1 rollup 9. We added a test cas server to same organization and upgraded it to service pack 2, rollup 2 with no problem. Went to do this on the production cas server, but it just enters maintenance mode and wants me to change or add a server role. CAS role is check and greyed out and won't let me proceed until i add another role. What gives? Also, in the emc, the successfully upgraded cas server didn't show an updated version number, but had the same build number as the other, non-upgraded servers.
Post #: 1
RE: sp2 - 25.Feb.2010 9:03:39 AM   
quayhog

 

Posts: 33
Joined: 21.Oct.2009
Status: offline
Actually, if I run a Get-ExchangeServer | fl name,edition,admindisplayversion it does show the correct version number, which is 8.2 (build 176.2), but it shows that version for all the exchange servers and i installed sp2 on only one. Don't I have to install sp2 on all servers, or just once in the organization?

(in reply to quayhog)
Post #: 2
RE: sp2 - 9.Mar.2010 10:19:27 AM   
adrian.pettitt

 

Posts: 240
Joined: 24.Sep.2009
From: UK
Status: offline
Have you attempted to run the cmd line version?
I believe in extraction folder
setup.com /m:upgrade
You must run the update on each server in your org.
Have you only run the command on the malfunctioning node? 8.2 is correct for SP2.
You do have to run the upgrade AD schema etc once though.
Have you actually run SP2 on the malfunctioning node properly yet? I do not get that from your post.

Adrian

(in reply to quayhog)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Installation >> sp2 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter