Emails not indicating attachments in outlook (Full Version)

All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Secure Messaging



Message


kmzelhart -> Emails not indicating attachments in outlook (29.Mar.2010 5:50:49 PM)

Just brought a companys email in house with 2010, and all seems to be funcitoning OK, with one exception. Users receive signed emails, and there is no attachment indicator in the Outlook view. However if you open the email, it shows attachments. Regular emails appear fine. At first thought that the certificate needed to be re-imported because of the change in accounts from pop to exchange. This did not rectify. Any ideas?




exchange_rocks -> RE: Emails not indicating attachments in outlook (7.Apr.2010 11:11:04 AM)

Are you able to open those attachments fine? Is it happening for few users on that server or for all users? Is it showing as a normal attachment or are there any other symptoms as well? Check if it is the same with OWA.
 
Check if some antivirus is running on the server and if that is scanning? If this is happening for all the users check if the exclusions for Exchange are set correctly or Stop the antivirus service and send an email with attachment and test.
 
If this is happening for few users then check the outlook version whether it is updated to the right service pack and mail format is set correctly. Try removing if there are any outlook add-ins installed on outlook.




rishishah -> RE: Emails not indicating attachments in outlook (20.Apr.2010 10:01:19 AM)

Is the attachement indicator shown in OWA?




sreelal -> RE: Emails not indicating attachments in outlook (9.Nov.2010 3:20:26 AM)

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc178961.aspx




Page: [1]