• Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA 2nd site

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access >> OWA 2nd site Page: [1]
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA 2nd site - 27.May2010 11:49:03 PM   


Posts: 39
Joined: 21.Oct.2002
From: Australia
Status: offline
Hi I am new to 2010 and just upgraded from a 2003 environment.
I have most of my issues in the migration sorted but have anissue I need sorted out.
We have a single Exchange 2010 Standard box in our AD environment.

In the past (Exchange 2003) I had 2 OWA sites configured 1 for internal access and 1 for external access. They had different host headers.
Site 1. (External)
Forms based Authentication. Host header was email eg. https://email.company.com/exchange (I realise that it is now /owa)
This was simply the default SSL web site. It was used for external access so users got the form to log into.
Site 2. (Internal only)
Not SSL! just port 80 with integrated authentication. Host header simply http://mail.company.com. So if an authenticated user accessed this site there was no credentials required.
There seems to be no way to configure a second site in 2010.
Any help would be much appreciated!!!

Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access >> OWA 2nd site Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts

Follow TechGenix on Twitter