• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA Blank Screen

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access >> OWA Blank Screen Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA Blank Screen - 9.Jun.2010 10:04:15 AM   
denrobare

 

Posts: 5
Joined: 9.Jun.2010
Status: offline
I am new to Exchange. Setup 2007 on a Win2008 Ent. box, not a DC. Single Exchange server in environment. I have got email flowing in and out just fine. However, I have not been able to get OWA working and cant migrate our email accounts from our hosting company to our internal exch. server until we have web access.

I do not have a Certificate yet. I have disabled SSL for the OWA site in IIS.

When I go to http://server.domain.org/owa, I get a blank screen with just the frames showing. No error messages of any kind (iis, javascript, etc).

I am using basic auth. and my credentials are part of enterp admins and exchange admins. The dialogue box takes my credentials fine, then just shows a blank white screen with a blue line where the left panel would be.

Event ID 1309 Source ASP.NET 2.0.50727.0 in Event Viewer.

Please help.

< Message edited by denrobare -- 9.Jun.2010 10:14:22 AM >


_____________________________

Dennis Robare
MCSA
Post #: 1
RE: OWA Blank Screen - 10.Jun.2010 10:43:14 AM   
binoathomas

 

Posts: 48
Joined: 22.Jul.2009
Status: offline
me also have same problem did u solve the issue ?
if u solve please tell to me also

(in reply to denrobare)
Post #: 2
RE: OWA Blank Screen - 10.Jun.2010 11:32:53 AM   
denrobare

 

Posts: 5
Joined: 9.Jun.2010
Status: offline
No word yet from anyone on this forum. I have not yet resolved this issue.

(in reply to binoathomas)
Post #: 3
RE: OWA Blank Screen - 11.Jun.2010 9:53:28 AM   
clementrosario

 

Posts: 126
Joined: 13.May2007
Status: offline
Are you able to browse default website from iis.
Double click HTTP Redirect and enable Redirect Request to this destination checkbox

http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa998359.aspx

(in reply to denrobare)
Post #: 4
RE: OWA Blank Screen - 11.Jun.2010 10:02:47 AM   
denrobare

 

Posts: 5
Joined: 9.Jun.2010
Status: offline
Defualt IIS website works fine.

When i redirect defualt to http://servername/owa, I get an IE cannot display page.

When i type http://servername/owa, and enter my credentials, i get a blank screen and this in the address bar:

http://server.name.domain.name/owa/auth/error.aspx?aspxerrorpath=/owa/default.aspx

Dennis

(in reply to clementrosario)
Post #: 5
RE: OWA Blank Screen - 9.Jul.2010 2:46:18 PM   
denrobare

 

Posts: 5
Joined: 9.Jun.2010
Status: offline
Service Pk. 3 fixed my issue.

Somehow it installed ok Win 2008 R2 before Service Pk. 3 came out.

(in reply to denrobare)
Post #: 6
RE: OWA Blank Screen - 27.Sep.2010 7:45:52 AM   
Gunn3r

 

Posts: 173
Joined: 20.Apr.2006
Status: offline
I have the same problem but with https://site/owa

the "this page is not using certification bla bla" i say enter anyway - white blank screen apeares and does not ask login.

Installed windows 2008 r2, exchange 2010 std, fully updated.

_____________________________

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

(in reply to denrobare)
Post #: 7

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access >> OWA Blank Screen Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter