Cannot reply or forward in OWA (Full Version)

All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access



Message


theonewiththeproblem -> Cannot reply or forward in OWA (30.Aug.2010 8:23:28 AM)

Is there anyone who is having the same problems as I am?

I can't reply of forward a message in outlook web app with exchange 2010 SP1.
Everything works, except for these 2 functions.
I get it with or without SSL. On firefox and internet explorer.
And it doesn't matter if I choose to use the light version of OWA.

It's a fresh installation: Windows Server 2008 R2 + Exchange 2010 SP1

This is the error I'm getting:

An unexpected error occurred and your request couldn't be handled.

Request
Url: https://xxxxxxxxxxxx:443/owa/?ae=PreFormAction&a=Reply&t=IPM.Note&id=RgAAAADk3191hpq4RJo8jArnBAx%2bBwDtMLcDBtSpS7uGANJcq%2fxEAAAAjJfWAADtMLcDBtSpS7uGANJcq%2fxEAAAAj046AAAJ&pspid=_1283167010975_973163958
User host address: xxxxxxxxxx
User: xxxxxxxxx
EX Address: /o=xxxx/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Recipients/cn=test user
SMTP Address: test.user@mydomain.com
OWA version: 14.1.218.13
Mailbox server: svs0101.test.int

Exception
Exception type: System.ArgumentException
Exception message: imceaDomain must be a valid domain name.

Call stack
Microsoft.Exchange.Data.Storage.InboundConversionOptions.CheckImceaDomain(String imceaDomain) Microsoft.Exchange.Data.Storage.InboundConversionOptions..ctor(String imceaDomain) Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.Utilities.CreateInboundConversionOptions(UserContext userContext) Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.ReplyForwardUtilities.CreateReplyOrReplyAllItem(BodyFormat bodyFormat, Item item, ReplyForwardFlags flags, Boolean replyAll, UserContext userContext, StoreObjectId parentFolderId) Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.ReplyForwardUtilities.CreateReplyItem(BodyFormat bodyFormat, Item item, ReplyForwardFlags flags, UserContext userContext, StoreObjectId parentFolderId) Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Premium.Controls.ItemReplyPreFormAction.Execute(OwaContext owaContext, ApplicationElement& applicationElement, String& type, String& state, String& action) Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.RequestDispatcher.DoFinalDispatch(OwaContext owaContext) Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.RequestDispatcher.InternalDispatchRequest(OwaContext owaContext) Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.RequestDispatcher.DispatchRequest(OwaContext owaContext) Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.OwaRequestEventInspector.OnPostAuthorizeRequest(Object sender, EventArgs e) System.Web.HttpApplication.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)




Marc.dekeyser -> RE: Cannot reply or forward in OWA (30.Aug.2010 9:53:59 AM)

I would advise trying to recreate the VDIR's. No guarantees that it will resolve but I would think so seeing as this is a OWA / activesync related issue. CheckImceaDomain seems to be empty or invalid in the upgrade. Yet to receive feedback if this resolved the issue with my client but I'm hoping it will.




Marc.dekeyser -> RE: Cannot reply or forward in OWA (30.Aug.2010 12:16:26 PM)

FYI,

this did not resolve the issue at my clients site.




theonewiththeproblem -> RE: Cannot reply or forward in OWA (30.Aug.2010 4:00:12 PM)

It didn't solve my problem either.

I reinitialized the virtual dirs in IIS and even made new ones under a different website.
and still have the same errors.
The strange thing is that everything works in owa except for there 3 things:
Reply, Reply All en Forward.

Is anyone else running exchange 2010 SP1 without this problem?




aquental -> RE: Cannot reply or forward in OWA (30.Aug.2010 5:25:32 PM)

I wish I could be more help, but I am having a similar issue since upgrading to SP1.  Outlook Web App seems to be working just fine, my activesync is not.  I can receive an email on a activesync device, but then I can't download it.  I can't reply, or send any emails from the device, but I do get the emails.  The CAS server is just reporting a bunch of Dr. Watson errors and that it's failing to send error reports.  I see these errors in Event Viewer.

Watson report about to be sent for process id: 1380, with parameters: E12, c-RTL-AMD64, 14.01.0218.011, AirSync, MSExchange ActiveSync, Microsoft.Exchange.Data.Storage.InboundConversionOptions.CheckImceaDomain, UnexpectedCondition:ArgumentException, 2908, 14.01.0218.015.
ErrorReportingEnabled: True




aquental -> RE: Cannot reply or forward in OWA (30.Aug.2010 5:37:13 PM)

This is in the .wer file

Version=1
EventType=E12
EventTime=129276761772122614
Consent=2
UploadTime=129276761772122614
ReportIdentifier=e4c6e576-b47a-11df-b07e-005056816dad
Response.BucketId=1342320443
Response.BucketTable=5
Response.type=4
Sig[0].Name=flavor
Sig[0].Value=c-RTL-AMD64
Sig[1].Name=appVersion
Sig[1].Value=14.01.0218.015
Sig[2].Name=appName
Sig[2].Value=AirSync
Sig[3].Name=assemblyName
Sig[3].Value=M.E.Data.Storage
Sig[4].Name=exMethodName
Sig[4].Value=M.E.D.S.InboundConversionOptions.CheckImceaDomain
Sig[5].Name=exceptionType
Sig[5].Value=System.ArgumentException
Sig[6].Name=callstackHash
Sig[6].Value=1c18
Sig[7].Name=assemblyVer
Sig[7].Value=14.01.0218.012
DynamicSig[1].Name=OS Version
DynamicSig[1].Value=6.1.7600.2.0.0.272.7
DynamicSig[2].Name=Locale ID
DynamicSig[2].Value=1033
State[0].Key=Transport.DoneStage1
State[0].Value=1
State[1].Key=DataRequest
State[1].Value=iData=1/nDumpFile=//Upload//iCab//80F09B17F09A46F58758248E5B5E21EE.cab/nDumpServer=watson111.Watson.microsoft.com/nResponseServer=watson111.Watson.microsoft.com/nResponseURL=//dw//GenericFour.asp?iBucket=1342320443&szCab=80F09B17F09A46F58758248E5B5E21EE.cab&EventType=E12/nMemoryDump=1/nWQL=select * from Win32_Processor/nBucket=1342320443/nBucketTable=5/nResponse=1/nDC.CustomDump=399398/n
FriendlyEventName=E12
ConsentKey=E12
AppName=w3wp
AppPath=c:\windows\system32\inetsrv\w3wp.exe




theonewiththeproblem -> RE: Cannot reply or forward in OWA (31.Aug.2010 12:51:17 AM)

The problem is solved.

See: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/exchangesvrmobility/thread/321eae51-9cbd-4a5e-85c1-68d8f7b523c3

Remove the illegal characters from the names of your accepted domains.




Page: [1]