• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Exchange 2010 / 2003 coexistence

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access >> Exchange 2010 / 2003 coexistence Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Exchange 2010 / 2003 coexistence - 9.Mar.2011 11:36:22 AM   
kents

 

Posts: 1
Joined: 9.Mar.2011
Status: offline
Our current exchange server is 2003 with an ISA 2006 server between it and the internet. I just installed an Exchange 2010 server and made the configuation changes so that 2010 would be the frontend server and route 2003 requests. When I enable the appropriate firewall rules and disable the old 2003 rule, everything works internally. If I try to access OWA externally, it displays the 2003 version of the signon web page. When I sign on, it displays the 2010 version of the signon page but never shows the actual mailbox. To complicate matters, I get the 2003 signon screen even when both Exchange servers are shutdown. Somewhere, this page is being cached but I haven't been able to locate it. There is a cache in ISA but I cleared that with the same results. What am I missing?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access >> Exchange 2010 / 2003 coexistence Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter