• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Not receiving emails from intenet on Exchange 2010 SP1.

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Message Routing >> Not receiving emails from intenet on Exchange 2010 SP1. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Not receiving emails from intenet on Exchange 2010 SP1. - 20.Mar.2011 2:57:28 PM   
jcasti1226

 

Posts: 13
Joined: 24.May2007
Status: offline
Hi all,

On the last 15 day I have encountered problems receiving emails from the internet. I have updated to Exchange 2010 SP1 over a month ago and install SP1 Rollup 1 and 2. I have not touch the server configuration and it just stopped working. Im able to test the server for connectivity using www.mxtoolbox.com. I'm also able to send emails outside of my organization and send and receive internally.


Here is my receive connector config:
RunspaceId : 8ad07302-25d9-4538-a53b-4c6bf5363533
AuthMechanism : None
Banner :
BinaryMimeEnabled : True
Bindings : {0.0.0.0:25}
ChunkingEnabled : True
DefaultDomain :
DeliveryStatusNotificationEnabled : True
EightBitMimeEnabled : True
BareLinefeedRejectionEnabled : False
DomainSecureEnabled : False
EnhancedStatusCodesEnabled : True
LongAddressesEnabled : False
OrarEnabled : False
SuppressXAnonymousTls : False
AdvertiseClientSettings : False
Fqdn : mail.lapuja.com
Comment :
Enabled : True
ConnectionTimeout : 00:10:00
ConnectionInactivityTimeout : 00:05:00
MessageRateLimit : unlimited
MessageRateSource : IPAddress
MaxInboundConnection : 5000
MaxInboundConnectionPerSource : 20
MaxInboundConnectionPercentagePerSource : 2
MaxHeaderSize : 64 KB (65,536 bytes)
MaxHopCount : 60
MaxLocalHopCount : 12
MaxLogonFailures : 3
MaxMessageSize : 10 MB (10,485,760 bytes)
MaxProtocolErrors : 5
MaxRecipientsPerMessage : 200
PermissionGroups : AnonymousUsers, ExchangeUsers
PipeliningEnabled : True
ProtocolLoggingLevel : None
RemoteIPRanges : {0.0.0.0-255.255.255.255}
RequireEHLODomain : False
RequireTLS : False
EnableAuthGSSAPI : False
ExtendedProtectionPolicy : None
LiveCredentialEnabled : False
TlsDomainCapabilities : {}

Here is also my transport from one last entery on :
SMTPSubmit SMTPAcceptAnySender SMTPAcceptAuthoritativeDomainSender AcceptRoutingHeaders,Set Session Permissions
"220 mail.lapuja.com Microsoft ESMTP MAIL Service ready at Sun, 20 Mar 2011 13:30:13 -0400",
EHLO blu0-omc1-s21.blu0.hotmail.com,
250-mail.lapuja.com Hello [65.55.116.32],
250-SIZE 10485760,
250-PIPELINING,
250-DSN,
250-ENHANCEDSTATUSCODES,
250-AUTH,
250-8BITMIME,
250-BINARYMIME,
250 CHUNKING,
MAIL FROM:<jcasti1226@hotmail.com> SIZE=2572,
Tarpit for '0.00:00:05',
421 4.3.2 Service not available,
QUIT,
221 2.0.0 Service closing transmission channel,
Local

Here is my telnet message when i try sending an email by command:
220 mail.lapuja.com Microsoft ESMTP MAIL Service ready at Sun, 20 Mar 2011 14:46
:13 -0400
helo lapuja.com
250 mail.lapuja.com Hello [192.168.2.100]
mail from: jcasti1226@hotmail.com
421 4.3.2 Service not available

Regards,
Juan
Post #: 1
RE: Not receiving emails from intenet on Exchange 2010 ... - 27.Mar.2011 2:45:21 PM   
jveldh

 

Posts: 2335
Joined: 12.Apr.2008
From: The Netherlands
Status: offline
Juan,

Did you check your event log it might be caused by the backpressure mechanism of Exchange. This will block incoming e-mails when certain tresholds are reached. If this is the cause you will find some information about it in the event log.

Regards,
Johan

_____________________________

Best regards,

Johan Veldhuis

Visit my Exchange blog

(in reply to jcasti1226)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Message Routing >> Not receiving emails from intenet on Exchange 2010 SP1. Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter