• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA & ActiveSync

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access >> OWA & ActiveSync Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA & ActiveSync - 5.May2011 10:35:02 AM   
dphenicie

 

Posts: 12
Joined: 28.Apr.2011
Status: offline
Hello, I am attempting to get my OWA and active sync up and functional. I'm hoping your knowledge can help me!

I purchased SSL Certs from go daddy.
I have the common name as mail.mydomain.com
SAN : servername, autodiscover.mydomain.com, mydomain.com, & servername.domain.local

I imported the certs. Enabled outlook anywhere.

I can use OWA locally without any security pop ups. When i go from a pc outside the domain i get a message saying its not secure, continue anyways and then it goes to page can not be displayed.

When i try connecting from me droid phone it says it can not find the exchange server.

The process is also running in IIS.

What am i missing? where do i go from here?

Are there authentications that i should change?

Any help is much appreciated.

Thanks for your time!
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access >> OWA & ActiveSync Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter