• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Outlook attachments show paperclip but have no attachment

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Management >> Outlook attachments show paperclip but have no attachment Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Outlook attachments show paperclip but have no attachment - 8.Jun.2011 10:52:27 AM   
Bolson32

 

Posts: 3
Joined: 8.Jun.2011
Status: offline
I have 2 users that occasionally receive emails with a pdf attachment that is not actually on the email. The paperclip will show in outlook but there is actually nothing attached. Accessing via owa shows an attachment but it appears corrupt.

I know the email is getting through our barracuda email filter because I can see it and download it from that dashboard with no problem.

Also, sending the exact email+attachment to a personal email address I have works fine. When I forward that email with the attachment to the users it also works fine.

Currently leaning towards it being an issue with outlook or exchange as opposed to the barracuda spam filter but I could be wrong. A fair amount of google searching has turned up nothing, mainly issues with Outlook Express.

Also, These attachments seem to be limited to 2 different outside users.

Disabling Symantec Enterprise Protection has done nothing. Also removed level 1 attachment filtering security from outlook via the registry for PDF's and that has done nothing.

Also, it is not a signature, it is a PDF attachment.

If anyone has any ideas on this matter I would greatly appreciate it.
Post #: 1
RE: Outlook attachments show paperclip but have no atta... - 9.Jun.2011 3:59:07 PM   
Bolson32

 

Posts: 3
Joined: 8.Jun.2011
Status: offline
This was a well hidden KB article and I only found it on some old technet post.

Turns out it has to do with how some email clients form MIME-encoded messages that have inline attachments. Issue was resolved by running this command on Exchange Server 2007.

set-OrganizationConfig -ShowInlineAttachments:$true

However this is a little tricky as the reason that is off by default is because it does pose a minor security risk. I think at this point I'll leave it disabled and investigate on a case by case basis as it only happens on a very few select incoming emails. Wondering if anyone has any experience enabling this and if there is any arguments for or against it.

Links that support the resolution:

http://support.microsoft.com/kb/954684

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/exchangesvrclients/thread/478c326b-486b-461c-9141-dd544b245c75

(in reply to Bolson32)
Post #: 2
RE: Outlook attachments show paperclip but have no atta... - 20.Jun.2011 10:37:18 PM   
Ytsejamer1

 

Posts: 135
Joined: 3.Jun.2010
Status: offline
Thank you for posting your findings on the issue.  A good read and something to keep under my hat if I run across it!

(in reply to Bolson32)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Management >> Outlook attachments show paperclip but have no attachment Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter