emails bouncing back to senders and no mail being recieved (Full Version)

All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Installation



Message


GCG_admin -> emails bouncing back to senders and no mail being recieved (28.Jun.2011 10:06:46 AM)

Hi

I have read previous threads and can't seem to find the solution.

I am running an Exchange Server 2010 on a Server 2008 R2. I have a BT Broadband Connection with a firewalled router and my domain hosted with a hosting company.My Exchange Server was set up by an IT Consultant who I can't get hold of anymore. This is a new installation and no previous server existed.

I can send inbound mail but cannot recieve any mail. BT told me my router IP address which I gave to my domain hosting company who set up a pointer. I cannot recieve any mail now via pop email or exchange. Emails are being bounced back from apparantley my server. Snippet is below. I have run the Exchange Connectivity Tools and some errors come up which I dont know how to resolve. Please can someone give me a step by step fix guide as I am losing a lot of important emails.

Snippet:
Date: Tue, 28 Jun 2011 07:55:34 +0100
Subject: Mail Delivery Failure


This is the mail delivery agent at messagelabs.com.

I was unable to deliver your message to the following addresses:

User@domain.eu (I changed this myself but was my email address)

Reason: 550-mail1.bemta14.messagelabs.com [193.xxx.xxx.xx]:13337 is currently not
550-permitted to relay through this server. Perhaps you have not logged into
550-the pop/imap server in the last 30 minutes or do not have SMTP
550 Authentication turned on in your email client.

The message subject was: RE: Environmental Manager and Assistant Environmental Manager Roles
The message date was: Mon, 27 Jun 2011 11:33:34 +0100
The message identifier was: EC/20-20436-28C580E4
The message reference was: server-10.tower-72.messagelabs.com!1309170813!36736907!1

Please do not reply to this email as it is sent from an unattended mailbox.
Please visit www.messagelabs.com/support for more details
about this error message and instructions to resolve this issue.

Thanks in advance.




rytmehans -> RE: emails bouncing back to senders and no mail being recieved (3.Jul.2011 3:25:55 PM)

Hi,

You need to modify the receive connector - see step # 2 here:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb738138.aspx




Page: [1]