OWA error (Full Version)

All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access



Message


pjhutch -> OWA error (12.Oct.2011 12:09:41 PM)

I have a senior user trying to use OWA and when creating a new message in OWA he gets this error:

Outlook Web Access has encountered a Web browsing error.

Client Information
------------------
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; Trident/5.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2; SLCC1; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; .NET4.0C)
CPU Class: x86
Platform: Win32
System Language: en-gb
User Language: en-gb
CookieEnabled: true
Mime Types:

Exception Details
-----------------
Date: Wed Oct 12 15:39:17 UTC+0100 2011
Message: Invalid argument.
Url: https://mail.hud.ac.uk/owa/8.2.254.0/scripts/premium/uglobal.js
Line: 548

It referes to function dplCCh(sRw) . Any ideas?




leederbyshire -> RE: OWA error (13.Oct.2011 11:03:03 AM)

As you've ascertained, it's a local scripting problem. Does your user have the same problem at any other computer?




shanmarsh1 -> RE: OWA error (28.Oct.2011 8:09:51 AM)

I am able to access my work email through web outlook. However I am getting the following error.
Body Armour | Safeguard Clothing




gsaviane -> RE: OWA error (28.Feb.2012 5:46:59 PM)

It seems to be an Internet Explorer 32 bit issue running on 64 bit OS. Trying to run IE 64 bit it does not happen.




Ytsejamer1 -> RE: OWA error (3.Mar.2012 8:26:33 AM)

I have seen that happen from time to time. One of my techs asked me about the same thing. The solution I've found online is, Use 64-bit IE.

I dunno if that solution is really the way to go. It doesn't happen on my 32bit IE on some machines, but does on another...occasionally.




Page: [1]