• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Urgen: Child domains disappeared after migrating to Ex2007

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> Urgen: Child domains disappeared after migrating to Ex2007 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Urgen: Child domains disappeared after migrating to Ex2007 - 13.Nov.2011 1:43:51 AM   
Akhoshbin

 

Posts: 96
Joined: 13.Jun.2001
Status: offline
Dear Friends ,

We had a parent domain and 2 child domains in exchage 2000 but after upgrading to Exchange 2007 there is only one domain .

External users can send email to users in child
domains using user1@child.domain.com but when users from these child domains send email , external
users see their address as user1@domain.com .

Our domain is an exchange 2007 sp3 domain w/o edge transport role server but instead there is a mail relay server taht it a IIS 6.0 service .

What steps should I take to enable users in child domain to send emails recognized as : user1@child.domain.com ?

Thanks in advance
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> Urgen: Child domains disappeared after migrating to Ex2007 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter