• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

mail goes missing?

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> mail goes missing? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
mail goes missing? - 3.Jan.2012 12:41:41 PM   
bogaerty

 

Posts: 1
Joined: 3.Jan.2012
Status: offline
Hi all,

my first post on this forum and hello to all.

I don't know if this is the correct topic so please correct me if i am wrong.

The problem I have is as follows:

We have a website running on an external hosting and I use the php mail() function
to send out form to different email addresses in the company.

Now when I send it to 1 specific one eg. me I recieve the email, but when I send
it to a exchange group were I am included as well I never recieve this email.

Could this have something to do with permissions? The webhosting says everything
is working on there end.

Thanks allready,

Yannick
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> mail goes missing? Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter