• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

EXchange 2000/ATT email issue

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> EXchange 2000/ATT email issue Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
EXchange 2000/ATT email issue - 11.Mar.2012 4:46:24 PM   
wosborne44

 

Posts: 2
Joined: 10.Mar.2012
Status: offline
WE have a MS SBS Server using exchange 2000. I had to rebuild it last month due to disk partion issues. After getting it back up I cannot get it to send outbound eternal email via our ATT account. IT sends/receivers email for internal accounts just fine. We have a business DSL with fixed IP and we use ATT as smart host. I am using smtp.att.yahoo.com port 587 (no SSL) with our ID and email password that is on the DSL account. But, all mail bounces with the 553 auth error. I read somewhere that I needed Yahoo's permission to do thia but I have no idea how/where to get this and when I call ATT their support folks know nothing about exchange servers.

Any ideas are very welcome!

Thanks,
Bill
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> EXchange 2000/ATT email issue Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter