• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Outlook 2010 not receiving or sending email

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> General >> Outlook 2010 not receiving or sending email Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Outlook 2010 not receiving or sending email - 25.Oct.2012 6:38:54 AM   
tekkei2012

 

Posts: 1
Joined: 25.Oct.2012
Status: offline
Hi,

We have a user, her mailbox was currently set at 4,5 gb, since she was not receiving any email in her Outlook 2010 program, i removed the limit to test.

However she is stil not able to receive any email in outlook.

Email however is beeing delivered to her mail adress when i check with tracking log explorer.

If i set a forward to another mail adress the mail is delivered to the other mail adres, (just not the @me.com adress from Apple wich is also odd) but not to the original users mailbox wich baffles me, since it also should arrive there, because its passing through there.
Outlook Web Acces has the same issues

Does anyone have a clue what could be the cause of this ?

< Message edited by tekkei2012 -- 25.Oct.2012 6:53:16 AM >
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> General >> Outlook 2010 not receiving or sending email Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter