Exchange 2007 Site under construction (Full Version)

All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Secure Messaging



Message


Gunnerrav -> Exchange 2007 Site under construction (28.May2013 1:42:06 AM)

Here's a description of the issue I am facing.

We have two proxy servers( Microsoft ISA 2006 )192.x.x.99 and 192.x.x.100 . We have a exchange server 2007 installed.When a client opens up his email hit first goes to 192.x.x.100 from where it is redirected to our HUBCAS server 192.x.x.14.Our website is published on 192.x.x.99.

In the 192.x.x.99 there is DNS entry of 192.x.x.100.So while we open OWA using the domain name mail.domainname.in on 192.x.x.99 on the browser everything works fine.

But when we try to open OWA using the domain name mail.domainname.in on 192.x.x.100...it gives a me the following error.
The page must be viewed over a secure channel.The page you are trying to access is secured with Secure Sockets Layer (SSL).HTTP Error 403.4 - Forbidden: SSL is required to view this resource.

When I add https:// in front I get
Under Construction

The site you are trying to view does not currently have a default page. It may be in the process of being upgraded and configured.


When I add /owa to the url : https://mail.domainname.in/owa

I get the username and password box, but still dont get the proper website opened.

It looks to me that this is some kind of DNS issue as I am getting page is under construction.Its not getting redirected to page where the website is published.




Page: [1]