• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Disconnected and Resynchronizing

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> High Availability >> Disconnected and Resynchronizing Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Disconnected and Resynchronizing - 13.Jun.2013 11:26:23 AM   
MichaelCaditz

 

Posts: 14
Joined: 9.Dec.2011
Status: offline
Exchange 2010 SP2 with RU6. I have a DAG with three sites, connected to each other by WAN. Each site has two nodes.

Site A has a mailboxdatabase active and also passive copy. Both are healthy. However, all of the passive copies of this mailboxdatabase, at Site B and Site C, which before two days ago were also healthy, are now showing "Disconnected and Resynchronizing" and the copy queue gets longer and longer. The Content Index States all show as healthy.

The cluster nodes are all up and the latency is normal (<150 ms). I have suspended the copies, rebooted all of the severs, but nothing seems to reconnect the copies.

Any ideas how to proceed?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> High Availability >> Disconnected and Resynchronizing Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter