• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Stange Outlook issue (remote)

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Installation >> Stange Outlook issue (remote) Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Stange Outlook issue (remote) - 19.Sep.2013 5:57:46 AM   
7cups

 

Posts: 1
Joined: 19.Sep.2013
Status: offline
Hi All,

Ive setup my first ever exchange 2010 (SBS2011) and users are able to send and receive email without any poblem....untill

Several of the users asked if they could use outlook on their home devices to connect to their mailboxes.

So you follow the very simple setup in outlook 2010 and everything is discovered via autodiscover, but for some reason it populates the server address as its internal hostname "hostname.domain.local" so although the setup goes fine, outlook itself cant conect the server.

Im at a loss with this one, so any help would be greatly appreciated.

Many thanks,
Post #: 1
RE: Stange Outlook issue (remote) - 19.Sep.2013 7:43:51 AM   
mohammedminhaj47

 

Posts: 1
Joined: 19.Sep.2013
Status: offline
Hi,

Is your SSL Certificate is Installed & Configured Properly in Exchange Server if not then try installing the SSL Certificate it resolves your problem


Regards,
Mohammed Minhaj Ahmed
(MCSA, MCTS, MCITP, MCSE)

(in reply to 7cups)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Installation >> Stange Outlook issue (remote) Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter