• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

outlook not liking subnet move

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Unified Messaging >> outlook not liking subnet move Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
outlook not liking subnet move - 25.Sep.2013 6:01:10 PM   
monkeyp

 

Posts: 1
Joined: 25.Sep.2013
Status: offline
I have a user who uses a laptop as primary workstation, and constantly moves between two subnets on our network.
172.28.1.0/27 and 207.109.92.0/24 subnets

Both subnets use the same Exchange server (EX 2010, win2k8R2) which has a static on the 92.0 subnet

1. When she is residing behind the 1.0 subnet she can access her exchange account with outlook 2010 no problem.
2. When she travels to the office on the 92.0 subnet outlook first asks for her user/pass then proceeds with "the server is unavailable or offline"

The kicker is she can use the IE owa webapp to get to her mail just fine, from either subnet, and public enviroments.

and all other users have no issues logging into their outlook to the exchange server on that particular laptop.

I tried to reset her account (active directory) then attempted a reload of all office on the machine. to no avail.

Any ideas?

Thanks

Adam
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Unified Messaging >> outlook not liking subnet move Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter