• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

https://cas/owa/auth.owa

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2013] >> Outlook Web Access >> https://cas/owa/auth.owa Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
https://cas/owa/auth.owa - 27.Dec.2013 10:15:48 AM   
aurehman

 

Posts: 13
Joined: 2.Feb.2011
Status: offline
Hi

I am facing a problem in exchange 2013

I have a CAS and MAILBOX server on separate computers. Firewall is off
on both computers.


The issue is that when I open https://cas/ecp it asks username and password
and when I enter username/password it gave the following error

https://cas/owa/auth.owa
HTTP 500 internal server error

Most likely causes:
•The website is under maintenance.
•The website has a programming error.

I reinstalled CAS server and it works for once but after restart it again
giving the error

Please suggest.
Post #: 1
RE: https://cas/owa/auth.owa - 28.Dec.2013 2:45:14 AM   
aurehman

 

Posts: 13
Joined: 2.Feb.2011
Status: offline
anyone have a guess????

(in reply to aurehman)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2013] >> Outlook Web Access >> https://cas/owa/auth.owa Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter