• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

transport rule is not work half

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2013] >> Message Routing >> transport rule is not work half Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
transport rule is not work half - 2.Apr.2014 5:51:15 AM   
Cyril.tam

 

Posts: 3
Joined: 1.Apr.2014
Status: offline
Hi all

I set transport rule but it is only work half.

I have the send user1@ms.com,recipient1@abc.com and recipient2@abc.com

I set the rule as the following

the sender is user1@ms.com

and

a recipient'a domain is abc.com

DO the following

delete the message without notifying anyone

EXCEPT if

recipient1@abc.com

After i did a testing, I found that the recipient2@abc.com will delete the message from transport rule, but the recipient1@abc.com is pending on the delivery report.

why does it happened? anyone can help

Best regards and thanks

Cyril
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2013] >> Message Routing >> transport rule is not work half Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter