• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Move all Replicas From Exchange 03 to 07 fails

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> Move all Replicas From Exchange 03 to 07 fails Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Move all Replicas From Exchange 03 to 07 fails - 2.Apr.2014 1:13:57 PM   
Sterling Archer

 

Posts: 1
Joined: 2.Apr.2014
Status: offline
We are in the process of upgrading to Exchange 2013. Our current Exchange environment consists of an Exchange 2003 Server running on Windows Server 2003 R2 where are public folders are stored, a CAS and two mailbox servers all on Exchange 2007 . We are trying to get rid of the 2003 server so I am running a move all replicas to one of my mailbox servers but when I try it locks up and I get this error message:

A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

Facility: Win32
ID no: c007274c
Exchange System Manager

I looked up the error code but couldn't find anything that helped me. Can someone help??
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> Move all Replicas From Exchange 03 to 07 fails Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter