• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

CCR and mails

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> CCR and mails Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
CCR and mails - 8.Apr.2014 11:40:51 PM   
ericwi

 

Posts: 149
Joined: 30.Oct.2000
From: Singapore
Status: offline
Hi all,

recently, my CCR is running with a clustering problem. However, I can see my copy status on both active and passive node are on healthy state for all databases. My CAS/HUB are also running smoothly. Intermittently, I received complaint from users their mailboxes do not reflect new mails coming in. Also when they send mails to internal/external parties, recipients claim they did not receive. Only after I restarted my CAS/HUB and Mailboxes do all mails started streaming in and external parties received the mails.

Is there anything I should check before I restart the boxes?

Appreciate any advice in relation to this problem.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> CCR and mails Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter