• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

public folder, folder assistant rule not working

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> General >> public folder, folder assistant rule not working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
public folder, folder assistant rule not working - 23.Jun.2014 11:02:07 PM   
pez098

 

Posts: 1
Joined: 4.Aug.2003
From: NSW, Australia
Status: offline
we have a public folder from which we wish to automatically forward emails based on key words in the message body.

we've setup rules using the folder assistant, and i'm told they were working, but they aren't now

if i configure a rule to forward based on a word or words in the subject, it works fine, but it doesn't work for words in the message body

if anyone has any ideas or has seen this before etc... i'd appreciate it

regards
andrew
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> General >> public folder, folder assistant rule not working Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter