• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Replication Issues between Exchange 2003 and 5.5

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Message Routing >> Replication Issues between Exchange 2003 and 5.5 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Replication Issues between Exchange 2003 and 5.5 - 19.Oct.2004 12:49:00 PM   
rob_kerr

 

Posts: 4
Joined: 28.Nov.2002
From: UK
Status: offline
We have recently installed exchange 2003 server on our network and are
in the process of migrating users mailboxes. We have migrated 23
mailboxes so far, the first few were done individualy then a group of
about 8 users were migrated, the move wizard started moving four of
the eight mailboxes and scheduled the others, this failed initialy as
a user was still logged in to Outlook. The process was repeated and
completed succesfully.
Now from the client side in Outlook it is showing as the new exchange
server but the users are not recieving mail, the last copy in the
inboxes is from before the migration took place.
In Exchange System Administrator the mailboxes are appearing in the
new Mailbox Store in exchange 2003 but are also appearing in the
Private Information Store on the old exchange 5.5 server but with no
last logged on by details.
In Exchange Exchange Administrator 5.5 the mailboxes are showing their
home server as the old exchange server.
When I run the Connection Agreement Verify tool it gives me the
following message
Warning: The Exchange 5.5 directory still contains objects that are
not replicated to Active Directory. If you have just run Connection
Agreement Wizard, allow time for directory replication to complete,
and then rerun the verification task in Step 4. Otherwise, run the
Connection Agreement Wizard.
Pass 2 of 2: Active Directory Object Replication Scan validation
(objects processed: 125)
Warning: Active Directory still contains objects that are not
replicated to the Exchange 5.5 directory. If you have just run
Connection Agreement Wizard, allow time for directory replication to
complete, and then rerun the verification task in Step 4. Otherwise,
run the Connection Agreement Wizard
I have checked the logs and Replication seems to be taking place with
no errors reported.
Can anyone shed any light on this, any help would be greatly
appreciated.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Message Routing >> Replication Issues between Exchange 2003 and 5.5 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter