• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

SCR Implemented now experiance Hub Transport Issues

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> High Availability >> SCR Implemented now experiance Hub Transport Issues Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
SCR Implemented now experiance Hub Transport Issues - 11.Mar.2015 8:36:52 AM   
NathJt92

 

Posts: 3
Joined: 10.Mar.2015
Status: offline
Hi All,

new to the forum however been a regular user. i've implemented SCR and have 2 servers. both have all relevant roles including hub transport

the 2 servers are detailed below

EXSRV01 - Main Mail Server

EXSRV02 - SCR Standby Server

when EXSRV01 comes under load it is auto switching to use EXSRV02 - this is'nt an issue and is something i quite like however i'm finding that messages are just sitting in the queue and not sending. this then becomes noticeable and nobody's email in the business is being sent or received !

i've read this is managed automatically by AD however i'd like an option to either prevent this auto switch over, or to make it work so that it can also send and receive from exsrv02 . i've checked the send connectors and added them in. however we still have the issue.

any help is greatly appreciated

Thanks

Nathan
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> High Availability >> SCR Implemented now experiance Hub Transport Issues Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter