• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Send As permission issue

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> General >> Send As permission issue Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Send As permission issue - 16.Mar.2015 10:42:57 AM   
ahmedilyas

 

Posts: 123
Joined: 4.Mar.2008
Status: offline
I have a website which sends emails on a domain:

mydomain.co.uk

which sends emails to the internal company as well as a "thanks for your email" ack message to the sender

This works fine.
I now have another domain:

mydomain.net

which is a different site but wanting to use separate domain for sending and receiving emails.
the sending and receiving is fine via owa.

however, through code - not so much. When I try to send an email to the sender (outside of the domain), I get a
typical "client does not have permissions to send as" error.

For this particular account I am using to send emails FROM (noreply@mydomain.net), I have granted it
to send from "noreply@domain.co.uk", since that works.

the client credentials being used to send emails is a domain user and that domain user works also.

not sure what else to do.

Can someone point me into the right area or assist me in figuring out why it is unable to send emails?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> General >> Send As permission issue Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter