• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Two multirole servers - mail flow issue

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2013] >> Message Routing >> Two multirole servers - mail flow issue Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Two multirole servers - mail flow issue - 11.Oct.2015 6:49:58 AM   
garen

 

Posts: 1
Joined: 11.Oct.2015
Status: offline
Hello,

I have just migrated two Exchange 2007 servers to 2013.
Both of them are multirole now.
I dont know how to configure receive connectors on these servers to correctly send and receive messages.
Now there is default configuracion on both servers.
When a I enable connectors on both servers i have mail flow issues.
When I disable receive connectors on the second server, mail flow on the first server is ok, but I cant send messages from users that are ond the second server - messages stucks in draft folder.

Im a newbie in exchange configuration so any help would be appreciated.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2013] >> Message Routing >> Two multirole servers - mail flow issue Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter