• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Interop RGC (Routing Group Connector) queuing

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Message Routing >> Interop RGC (Routing Group Connector) queuing Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Interop RGC (Routing Group Connector) queuing - 30.Dec.2015 3:52:46 PM   
spider.killer

 

Posts: 2
Joined: 30.Dec.2015
Status: offline
Hi All,

We have recently started having a problem with our exchange environment queuing emails in the routing group connector on the servers.

We are int the process of moving over to Exchange 2010 from 2003.everything has been working fine until the last couple of days we have noticed that external mail is being delivered very slowly when being sent into our domain.

I have checked the email headers on a number of emails and it's the same issues;
The email relays are sending them fine until it get into our network, and even the passing from the bridge heads to the servers is all fine it seems to be getting stuck from the old 2003 servers to the 2010 servers.

There is currently a 10/15 min delay depending on which 2003 server it is being send from to the 2010. The mails just sit there ?

Any help would be welcomed.

Thank you
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Message Routing >> Interop RGC (Routing Group Connector) queuing Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter