• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

exchange 2010 many services missing

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Installation >> exchange 2010 many services missing Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
exchange 2010 many services missing - 7.Jun.2016 4:52:55 PM   
thuizt

 

Posts: 1
Joined: 7.Jun.2016
Status: offline
Hello,
I have an Exchange 2010 server that never finished the migration from 2003. The server is running fine though activSync users still use the old 2003 server.
After logging in found that many services are missing. Have only the following:

Event - down
IMAP4 - running (but not used)
Information Store - running
Management - running
MTA Stacks - down
POP3 - down
Routing Engine - running
Site Replication Service - down
System Attendant - running

The server is running fine. Mail can be delivered directly, though it is currently delivered through the 2003 server.

Autodiscover
ecp
EWS
Exchange
ExchWeb
activesync
OAB and OWA

are there in IIS but not working

What happened here and how to get this server up and running and finish the migration.

Any help greatly appreciated
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Installation >> exchange 2010 many services missing Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter