• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

421 4.4.0 failed to parse SMTP response from MTD

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2013] >> Management >> 421 4.4.0 failed to parse SMTP response from MTD Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
421 4.4.0 failed to parse SMTP response from MTD - 24.Apr.2017 8:48:48 PM   
visionviper

 

Posts: 2
Joined: 24.Apr.2017
Status: offline
These messages are queueing up on a 2013 cu14 and mailboxes are on 2016 cu4. All client access is currently routed through the 2013 box.

Longer version of the message is:
421 4.4.0 failed to parse SMTP response from Mail Transport Delivery: string did not match SMTP suffix regex


So far all I have been able to find is that this is a problem that other people have experienced in mixed exchange environments. The only reliable fix seems to be removing 2013, which I cannot do yet.

Both exchange servers are in the same domain and in the same site. There exists both a .com and .local suffix in AD for users. The change that caused this issue to come up was moving all mailboxes from the 2013 server to the 2016 server.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2013] >> Management >> 421 4.4.0 failed to parse SMTP response from MTD Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter